In Heerjansdam

Buurtgids | maatschappelijk, voorziening
16 september | 21:12 uur
Dorpsraad Heerjansdam | Dorpsraad Coordinator, Dorpsraad Heerjansdam
Dorpsraad Heerjansdam
De Dorpsraad is een commissie van advies aan de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders .
De Dorpsraad Heerjansdam bestaat uit een groep vrijwilligers die invulling wilt geven aan de zorg voor en behoud van de leefbaarheid in Heerjansdam.

Periodiek vinden er openbare vergaderingen plaats om samen met de bewoners alles wat leeft in Heerjansdam nader te kunnen bespreken.
De openbare vergadering wordt over het algemeen mede bijgewoond door Burgemeester Dominic Schrijer.

Alle vergaderstukken zijn terug te vinden onder het kopje "Documenten & Links".
Verder houdt de dorpsraad alle bewoners graag op de hoogte.

Op de pagina van de dorpsraad vindt u onder het kopje "Gerelateerde plannen" alle actuele onderwerpen terug.

De nieuwbrieven die periodiek huis aan huis verspreid worden kunt u op inheerjansdam.nl ook digitaal teruglezen. Deze zijn mede terug te vinden onder het kopje "Documenten & Links" of u klikt voor de meest actuele edities op 1 van onderstaande links:In Heerjansdam wordt het karakter en de sfeer bepaald door de bewoners. De herindeling sinds 1 januari 2003 heeft in Heerjansdam niets veranderd aan het "dorpsgevoel". Heerjansdam heeft nog steeds een rijk gevarieerd verenigingsleven en een overvloed aan activiteiten, die de sterke samenhang en creativiteit van de Heerjansdammers aantoont.

Maak kennis met de leden van de DorpsraadDorpsraad Heerjansdam
Peter de Jong, Bernard Wolters, Ciska Kokkelink, Wim van Vugt, Hans Rodenburg, Bart Hage, Mike van der Neut.
 
De leden van de dorpsraad vergaderen op regelmatige basis, zowel besloten als openbaar. De openbare vergaderingen zijn voor alle geïnteresseerden bij te wonen, let hiervoor op de aankondigingen via https://heerjansdam.buurbook.nl/ en de social media.

De dorpsraadsleden hebben onderling de portefeuilles verdeeld, zodat duidelijk is wie aanspreekpunt is voor welk onderwerp. Tijdens de (besloten) vergaderingen wordt over de onderwerpen gezamenlijk van gedachten gewisseld.

Ideeën, tips, vragen of opmerkingen?
Heeft u een vraag voor één van de dorpsraadleden, spreek ons aan tijdens een ontmoeting in het dorp of neem contact op met de dorpsraadcoördinator Karin van Kester.Postadres
Dorpsraad Heerjansdam
Postbus 15
3330 AA Zwijndrecht
 
 
 
 
 
 
lees verder
Develweg 1A, 2995 XC Heerjansdam, Nederland